E.mail: info@gelatofactory.be
Contact: Verschansingstraat 57 2000 Antwerpen - Huresco (Comm.V) - BTW: (BE) 0870.949.934
Open: Elke dag open van 14.00 tot 23.00
Telefoon: +32 (0) 473 815 333
In onze vitrine maken we plaats voor twintig smaken (ijs, sorbet én yoghurtijs).
Daartoe horen acht permanente klassiekers:
De twaalf andere smaken wisselen we voortdurend af, zodat het totale aanbod altijd boeiend en verrassend blijft. Daarbij speelt het seizoen, de inspiratie van de dag of uw verzoek een belangrijke rol. Een greep uit het wisselende aanbod:
Gelato verschilt op drie punten grondig van het traditionele roomijs dat supermarkten en tal van andere ijssalons aanbieden. Gelato bevat minder vet, minder lucht, en wordt minder koud geserveerd dan klassiek roomijs. Resultaat: meer smaak.
Onze gepasteuriseerde basismix is een witte basis (op basis van verse melk en verse room, zonder eieren, én glutenvrij) die slechts 6% vet bevat. Aan de basismix voegen we geen enkel bestanddeel toe om de hoeveelheid lucht kunstmatig te verhogen. In ons ijs zit niet meer dan 20% lucht. Kunstmatige kleur- en smaakstoffen en bewaarmiddelen horen niet thuis in echte artisanale gelato.
Bij Gelato Factory kunt u dus zorgeloos genieten van natuurlijk en licht verteerbaar, compact en smaakvol ijs, dat volledig ter plaatse wordt bereid.
We serveren het ijs op een smaakvol hoorntje (“cono”), in bollen, of in een typisch Italiaans potje (“coppetta”), met een platte lepel (“spatula”). Gelato kan ook altijd veilig in isothermische dozen van een halve of een hele liter worden meegenomen. Verder kunnen we ook een partybox ter beschikking stellen, die tot drie bakken van 2,5 of 5 liter kan bevatten.
Vanaf 2014 zijn we gestart met de productie en verkoop van suikervrij ijs, met onder andere stevia. Vraag er gerust naar.
In 2015 staan Siciliaanse granita en met gelato geserveerde brioches op het programma. Een heerlijke snack op zijn Italiaans.
Wat maakt ons ijs uniek?