Facebook

Adres: Verschansingstraat 57 2000 Antwerpen

Open: Bij mooi weer elke dag open van 13.00 tot 22.00 (vrijdag en zaterdag tot 23.00)

Nieuws

Hierbij presenteren we het Gelato Factory menu voor 2015: Bekijk het hier!

Lees meer

Gelato factory verscheen meermaals in DM/DS magazine (2012-2013-2014). Lees het hier!

Lees meer

Ook in “Gelato Artigianale” (2013) kon u lezen over Gelato Factory. Lees het artikel hier!

Lees meer

Italiaanse Gelato in Antwerpen: Een artikel over Gelato Factory in het tijdschrift Passie. Lees het artikel hier.

Lees meer
Pagina 1 van 212
Contacteer ons of kom gewoon langs!
Testimonial
Michelle, Facebook zei

Gelato super gustoso! Originele smaken en topmensen!

Testimonial
Andapoko., Facebook zei

Het lekkerste ijs in Antwerpen!

Testimonial
Alex, Facebook zei

Gelato fatto con passione e con prodotti di qualita!

Testimonial
Kris, Facebook zei

Waarschijnlijk het lekkerste ijs dat je ooit hebt gegeten!

Testimonial
Norman, Facebook zei

Dergelijk ijs at ik tot nu toe enkel in Italië. Leuk is dat er naast een vast assortiment steeds een afwisselend aanbod aan andere smaken bestaat zodat je elke keer weer nieuwe ontdekkingen kan doen. Ingrediënten absoluut 100 % puur en dat proef je!

Testimonial
Francine, Facebook zei

Best Gelato in town… Worth the long lines!

Testimonial
Sven, Yelp zei

Liefde voor het ambacht, zo kan je Gelato Factory best omschrijven. De ideale afsluiter van een avondwandeling op het Zuid.

Testimonial
Becky, Yelp zei

Een snuifje Italië in Antwerpen: bij Gelato Factory kan je van die typische italiaanse gelato smullen zonder de reis te moeten maken. Je vindt hier zowel de traditionele ijssmaken als de meer originele. De smaken zijn authentiek en vooral beduidend minder zoet. Het kan dus wel even wennen zijn als je gaat voor mierzoet of gewend bent aan chemische smaakjes.

Testimonial
Peter, Yelp zei

De ijstaarten, voor een verjaardag bijvoorbeeld, zijn ook zaaaaalig!!

Testimonial
Lora, Yelp zei

Perfect ice cream! En bij Gelato Factory is dat niet zomaar ijs, voor dit artisanale ijs staan ze in rijen aan te schuiven. Door een intensieve opleiding in italië, leerden ze hier gelato bereiden op de authentieke manier, en dat proef je. Minder vet, minder lucht en daardoor uiteraard meer smaak. Ik denk niet dat ik al ooit ergens fragola (aardbei) sorbet geproefd heb die zo naar the real deal smaakte in plaats van the artificial stuff. Smaakt naar meer!

Testimonial
Michael, Yelp zei

The Italian owner of Mario restaurant said we had to check out this gelato place started by a Belgian lawyer who went to Italy and learned how to make gelato the “right” way. And it is really fantastic – as good as anything I had in Italy (where I sampled widely) and way better than anything in the US. A bonus is that they make a perfect espresso too.

Testimonial
Kristin, Yelp zei

The long walk to this place was well worth it. Some of the best gelato I’ve ever had! The gelato was so good! The texture was perfect and the flavor was great! I’m so sad that I live so far away, but I guess it will just be another reason for me to come back to visit!

Testimonial
edkbs, Tripadvisor zei

Zeer lekker ijs, altijd nieuwe smaken en altijd verrassend en helemaal niet duur; aanrader vriendelijke bediening.

Testimonial
Marc, Tripadvisor zei

Herman weet wat lekker ijs is. En hij weet ook hoe je dat moet maken. Super lekker. Totaal verschillend van het massaproduct dat je op veel andere plaatsen vindt. Een absolute aanrader.

Testimonial
Piernab, Tripadvisor zei

Het lekkerste ijs in de omgeving van Antwerpen! Italiaans met zeer diverse en eigen smaken. Het beste wat ’t Zuid kon overkomen.